Luontopolku, joka vie järvelle.

Min väg

Vi har samlat alla tjänster, sidor och artiklar relaterade till din situation under en sida. Innehållet som rekommenderas för dig bildar ”Min väg”, där du får exakt rätt innehåll för din situation under ett och samma tak.”


Min väg är den första versionen av tjänsten

I framtiden kommer du att få mer innehåll riktat just för dig. Personalisering utvecklas ständigt i samband med införandet av tjänsten.

Hur fungerar personifieringen?

Personifieringen bygger på att innhållet är märkt enligt olika kategorier. Innehållet visas enligt valda kategorier. Personifieringsverktyget samlar inte in information om dig. Dina val sparas varken i webbläsaren eller någon annanstans i systemet. Dina personifieringsval är sessionsspecifika, det vill säga de försvinner när du stänger webbläsaren.

Vi följer med dina val med hjälp av analytikprogram ifall du godkännt användningen av statistiska kakor. Denna information är anonymiserad och kan inte kopplas till enskilda användare.

Vilka delar personifieras?

De personifierade elementen syns på webbplatsen på färgad bakgrund. Följande innehåll ändras på basen av dina val:

  • artiklar
  • tjänster
  • cancersjukdom

Du kan filtrera innehåll nedan baserat på fas, intresse och innehållstyp. Märk väl att kategoriseringen av innehållet fortfarande pågår, vilket betyder att innehållet som rekommenderas för dig fortfarande kan vara rätt allmängiltigt. Vi jobbar med detta under hösten.


Information enligt din situation

Du kan söka efter olika innehåll med sökfiltret nedan

Filtreringen läser in ditt val av cancertyp